måndag 2 mars 2015

En heldag på stranden Ngarchelong

Min ena chef Carol frågade om jag och Iza ville följa med till hennes vän Sam´s privata strand häromdagen. Det kändes dumt att tacka nej till ett sånt erbjudande!
Så tidigt på morgonen åkte vi från Koror. Väl framme möttes vi av en utsikt som tog andan ur en. En lång vit strand så långt ögat nådde, som kantades av långa palmer med hangmattor lite här och var. Kändes som paradiset.
Här bor då hennes kompis Sam helt för sig själv i ett vackert strandhus. Han brukar börja dagarna med att ta sig en lång strandpromenad (då går han alltid till höger, för några hundra meter bort åt vänster hade ju presidenten sitt semesterhus) När han kommer tillbaka tar han sig en simtur i det turkosa havet. Resten av dagen tycker han mest om att ligga i hängmattan och läsa en bra bok. Han kunde ju också ta en av kanoterna och ge sig ut en runda eller bara passa på att umgås med sina vänner och familj när de kom på besök. Vi tyckte att det lät som ett liv vi också kan tänka oss när vi blir pensionärer.
Så vi testade på hans liv för en dag, gick längs med stranden, åt en god lunch som han grillade till oss, badade, lekte med grannens hundvalp- En väldigt härlig dag blev det.

Jag och Iza med stekarn Sam


Ligger i hängmattan med den här sötnosen. DE ögonen.. man bara smälter!