tisdag 24 februari 2015

Finns inget bättre än hundkärlek

Nu när Iza är här så passar vi på att umgås så mycket som möjligt. Då det finns sju sängar att välja och vraka mellan på dormitorit där hon bor tänkte vi att jag kan ju lika gärna bo där också! Så sagt och gjort, nu är vi riktiga roomies. Helt underbart att ha en minuts gångavstånd till jobbet också. Våra lediga dagar brukar vi hitta på något med andra kollegor. Så igår åkte vi till en strand med Hitoshi och Ayumi. Där stötte vi på de här sötnosarna! Sju otroligt söta små valpar. Hundgalen som man är så satt vi där ett bra tag och kelade och lekte med goingarna.



coolaste trähuset

söndag 8 februari 2015

Livet är underbart!

Är så himla glad just nu!!! Jag har precis haft min första träningssession! Igår fick jag börja träna på att blåsa i en träningsvisselpipa, det kanske låter väldigt simpelt. Men det är svårare än vad man tror! Så idag sa min tränare Nana att jag var redo för min första träningspass med delfinerna. Väldigt enkelt nu i början med enkla SD, (signaler till delfinerna) Det kändes så himla kul! Så både jag och delfinen Layla fick bra betyg!

Nu har min kära kusin Victoria kommit hit till Palau för lite semester. Då det är hennes födelsedag idag ska vi ut till en fin restaurang för att fira henne med lyxmidddag.
Vi har det bra vi!