torsdag 16 oktober 2014

Road trip

Vi är ett härligt gäng på jobbet som har turen att ha samma lediga dagar, onsdagar och söndagar. Så igår så gav vi oss alla ut på en liten road trip! Första stopet blev på Lucy`s restaurant som ligger på grann ön, helt magiska cheesburgare har de!

Och så blev det ett givet stop vid havet för att plaska omkring. Diki som är extrem nörd när det kommer till havet och allt levande där i, lyckades hitta den här filuren. En gigantisk sjögurka.

 Kan också tillägga att Diki är min nya rumskamrat den närmsta månaden. Så våra middagar nu består av att vi sitter och kollar i hans enorma bok om koraller och fiskar och så berättar han entusiastiskt på sin knaggliga engelska vilka olika egenskaper de har. SÅ efter den här månaden lär man ju vara expert på området!
  






Dagen avslutades med Sumba!
Sumbaklassen hölls av en filippinsk dansledare som var väldigt duktig på vad hon gjorde. Vi befann oss inne i en stor lokal. Utan air condition. Kläderna var inte snustorra efteråt om jag säger så. Men vi hann inte dansa mer än några låtar då elen gick.
Människorna här har en skön inställning, så fort det blev bäcksvart i lokalen så börjar alla skratta, ”Yeah this is Palau” hör man från höger och vänster.
När allt stadsljus försvinner så kan man tydligt se alla miljontals stjärnor som lyser upp klart över det nattsvarta himlavalvet. I väntan på att elen ska komma tillbaka så passar folk på att gå ut ur lokalen och titta upp mot himmelen, för att hänföras av en otroligt vacker syn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar